Придобилият огромна популярност с ролята си на Тузара в американския

...
Придобилият огромна популярност с ролята си на Тузара в американския
Коментари Харесай

Тузара призна, че е кръшкал на съпругата си

Придобилият голяма известност с ролята си на Тузара в американския сериал „ Сексът и градът “ артист Крис Нот, си разреши да разяснява за пръв път обвиняванията в обезчестяване, които му бяха отправени.

 

68-годишният към този момент артист от години акцентира, че против него не са заведени никакви наказателни каузи и че е влизал в полови връзки с дами единствено по взаимно единодушие. Той обаче въпреки всичко призна, че гражданските каузи остават обособена опция, която за доста хора са „ трен, цялостен с пари “.

 

Единственото, което артистът удостовери бе, че е изневерявал на брачната половинка си, допълвайки, че това й е повлияло „ разрушително “. В първото обещано от него изявление, откакто му бяха повдигнати обвинявания в полови похищения, Нот твърди, че това е единственото му провинение.

 

През декември 2021 година, една седмица след премиерата на сериала „ Просто ей по този начин “ (продължение на „ Сексът и градът " ), две дами, които не се познават персонално между тях, оповестиха, че Нот ги е изнасилил надлежно през 2004 и 2015 година По думите на едната от тях артистът я поканил в дома си, първо я целунал, без да изиска позволение, а по-късно я изнасилил. Впоследствие тя трябвало да се обърне към болница.

По-късно към тези обвинявания се причислиха още три хипотетични пострадали, съгласно едната от които Нот я тормозел полово през 2010-а, когато тя била 18-годишна.

 

В продължението на паметния сериал Крис Нот е в ролята на брачна половинка на Кари Брадшоу – Джон Тузара Престън, който умира от инфаркт. В свое изказване звездите на поредицата – актрисите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, оповестиха, че поддържат потърпевшите дами и ги поздравяват за това, че са намерили храброст да излязат на ярко.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тузара Крис Нот „ Сексът и градът “ обвинение изнасилване Кари Брадшоу Джон Тузара Престън Сара Джесика Паркър Синтия Никсън Кристин Дейвис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР