Придирчив човек, който беше пристрастен към картофени вафли в продължение

...
Придирчив човек, който беше пристрастен към картофени вафли в продължение
Коментари Харесай

Придирчив човек беше пристрастен към картофени вафли в продължение на 30 години, докато не беше хипнотизиран

Придирчив човек, който беше привързан към картофени вафли в продължение на 30 години, най-сетне се нахрани вярно - с помощта на хипнозата.

Бен Гойка, на 35 години, хапва по шест вафли дневно от петгодишна възраст, като през живота си приема повече от 65 000 вафли. Електротехникът пропускаше закуската и обяда и похапваше интелигентни питиета и плодови пастели, преди да изяде за вечеря паница с картофени квадратчета във формата на решетка.

Понякога добавяше медальон от свинско или пържола, с цел да добави усет, само че в никакъв случай пропуснете обичаното си ядене. Дори мисълта да яде някакъв плод или зарзават би предиздвикала Бен да се почувства зле и даже да запуши. Бен обезверено се нуждаеше от помощ, когато колабира и беше откаран по неотложност в болница предходната година.

Той беше диагностициран с ARFID - разстройство, ограничаващо приема на храна, откакто се свърза с когнитивно-поведенческия хипнотерапевт Дейвид Килмъри. След няколко сеанса на хипнотерапия, Бен към този момент може да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР