Причините програмирането за деца да е полезно са безброй. От

...
Причините програмирането за деца да е полезно са безброй. От
Коментари Харесай

Стартираме в Събота! Подготовка за професиите на бъдещето – Програмиране за деца от 1 до 12 клас от Advance Academy

Причините програмирането за деца да е потребно са безчет. От развиване на креативност, новаторско и алгоритмично мислене, чак до кариерно развиване. Повечето деца се сблъскват с технологии, като смарт телефони, видео игри и таблети още от ранна детска възраст, само че разбирането на основите на програмирането оказва помощ на децата да схванат доста по-добре по какъв начин в действителност работят тези технологии. И макар, че може да е мъчно да си визиите по какъв начин едни деца могат да схванат нещо толкоз сложно, в действителност програмирането за деца може да бъде доста занимателно и завладяващо.

Advance Academy е мястото, където може да предоставите опцията децата да основават игри, приложения и уеб сайтове, до момента в който се забавляват и основават нови другарства. Целта на Академията е да помогне на децата да създадат първата крачка в света на програмирането.

Академията създаде нови цялостни просветителни пътеки, Computer Science и Web Development, които ще вкарат децата в невероятния свят на програмирането. Програмата е създадена на равнища, с цел да може, когато децата приключват един курс, да продължат към идващия и с всеки курс да надграждат своите познания и да вървят самоуверено напред към кариера в ИТ.

, които ще започват тази Събота са ТРИ:

1) Програмиране на игри със Scratch за деца от 1 до 4 клас

2) Програмиране на игри с Micro:bit за деца от 2 до 5 клас

3) Програмиране на мобилни приложения за деца от 3 до 6 клас

Инженерни лаборатории

Всички целогодишни курсове, които са част от общата стратегия Computer Science включват 5 безвъзмездни инженерни лаборатории. Всяка инженерна лаборатория е с друга тема по отношение на обособените курсове. Лабораториите имат за цел да развият логическото мислене, творчеството и работата в екип на децата.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР