Причината за това е завръщането на пухкавата блондинка в ефир.

...
Причината за това е завръщането на пухкавата блондинка в ефир.
Коментари Харесай

Ядрена Бомба! Гала Разбра Току-Що, Пребледня! Най-Близкият Човек Й Заби Безмилостно Кинжала В Гърба!

Причината за това е завръщането на пухкавата русокоска в ефир.

След като Нова тв изгони Деляна Маринова от предаването на Гала, някогашната ко-водеща на женския блок непрекъснато получава оферти от разнообразни малките екрани да взе участие като коментатор в предаванията им. Именно като такава ще се изявява още веднъж постоянно усмихнатата Джуджи.

Тя ще блесне в ефира на малкия екран „ България он ейр “. Дружката Гала ще бъде ко-водеща на предаването „ Околосветско “. Водещи на формата са Бойка Делиева и Константина Живова. Ролята на Джуджи ще бъде същата, както в предаването на Гала – тя ще разяснява светските събития.

Първата изява на пухкавата русокоска на новото й работно място ще бъде на 18 октомври. Предаването, в което тя ще се изявява, се излъчва всеки работен ден преди обед. Това значи, че Джуджи става директна съперничка на Гала.

Пухкавата русокоска е от дребното тв водещи у нас, които работят за наслаждение. Деляна Маринова произлиза от заможно семейство и на процедура не й се постанова да работи, с цел да се устоя. Но работата в малкия екран е нейна сбъдната фантазия и тя доста държи на нея.

Джуджи беше уволнена от Нова тв без никакви пояснения. Тя одобри доста тежко случилото се и даже изпадна в меланхолия. Дълго по-късно русокоската не съумя да се възвърне и да излезе от черната дупка, в която се намира.

Мястото й в „ На кафе “ беше заето от няколко репортерки. А сега от мъжа на Гала. Но нито един от наследниците на Джуджи не се харесва на феновете, колкото нея.

Въпреки сполучливото й показване в поредицата „ Ние, нашите и вашите “, която се излъчва по Нова тв, някогашните й работодатели не си направиха труда да й се извинят и да се опитат да я върнат на работа, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР