Причината за Хаванския синдром при американските служители най-вероятно е външно

...
Причината за Хаванския синдром при американските служители най-вероятно е външно
Коментари Харесай

САЩ разсекретиха доклад за причините за Хаванския синдром

Причината за " Хаванския синдром " при американските чиновници най-вероятно е външно влияние под формата на импулси на електромагнитна сила или ултразвук, съгласно разкрит експертен материал на разузнаването на Съединени американски щати.

В продължение на пет години Съединените щати се борят със загадката на " необикновени здравословни произшествия ", които бяха открити при дипломати, работещи в Куба, а по-късно се демонстрираха при американци в други елементи на света. Виновникът към момента не е назван.

" Признаците и признаците на необикновените здравни произшествия са същински и безапелационни... Наборът от признаци не може да бъде елементарно пояснен с известни фактори на околната среда или медицински положения, те могат да бъдат свързани с външни въздействия ", се споделя в експертен отчет на разследващата общественост, оповестен от Централно разузнавателно управление на САЩ и Службата на шефа на националното разузнаване на Съединени американски щати.

Импулси на електромагнитна сила, изключително в радиочестотния диапазон, както и ултразвук, само че единствено на къси дистанции, правдоподобно изясняват главните характерности на явлението, за разлика от йонизиращото излъчване, химическите и биологичните сътрудници, инфразвука или чуваемия тон, обявиха специалистите.

Проявите на " Хаванския синдром " - световъртеж, гадене, главоболие и проблеми със слуха - са следени за първи път при американски дипломати в Куба през 2016 и 2017 година, както и в Китай през 2018 година По-късно медиите оповестиха за сходни случаи измежду дипломати, чиновници на разузнаването и други държавни чиновници на Съединени американски щати във Виена, Африка, Таджикистан и Русия. Според ръководителя на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс синдромът е засегнал общо няколкостотин души. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР