Причината-всичките активи на хората от „Кремълския списък“ в САЩ се

...
Причината-всичките активи на хората от „Кремълския списък“ в САЩ се
Коментари Харесай

Руски милиардери обедняват след санкциите на САЩ

Причината-всичките активи на хората от „ Кремълския лист “ в Съединени американски щати се замразяват, а на американските жители им е неразрешено да встъпват с тях в каквито и да са настоятелен контакти.

7 от новите съветски имена в листата на Министерството на Съединени американски щати са част и от класацията на „ Форбс “ за най-богатите хора в света. Именно те стартират сензитивно да обедняват, в случай че загубата на стотина милиона $ може да се дефинира по този метод.

Най-известният от тях-Олег Дерипаска- е под номер 23 в класацията на „ Форбс “ на най-богатите руснаци. Според последните данни, той има активи за 5.3 милиарда $. Според „ Форбс “ към 18 часа московско време тези активи са намалели с 957 милиона $. Причината-рязкото поевтиняване на акциите на неговата компания En+ на Лондонската борса с 20%.

Поставеният под №21 в листата на „ Форбс “ Сулейман Каримов губи 244 милиона $, Виктор Векселберг-41 милиона $. Засега няма смяна в положението на Кирил Шамалов и Игор Ротерберг.

При оповестяване на глобите през днешния ден Министерството на финансите на Съединени американски щати популяризира известие, в което се споделя:

„ Руското държавно управление работи в интерес на олигарсите, включени в глобите и облагодетелства елити, близки до властта. Това се съчетава и със злонамерени дейности по целия свят, като завземането на Крим, насилието в Източна Украйна, поддръжката за режима на Асад в Сирия. Руските олигарси и елити към този момент няма да бъдат изолирани от следствията от дестабилизиращите дейности на личното си държавно управление “.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР