Причината според Костадинов е, че те са номинирали общинските съветници

...
Причината според Костадинов е, че те са номинирали общинските съветници
Коментари Харесай

Скандално! Възраждане изключи трима депутати от парламентарната ...

Причината съгласно Костадинов е, че те са номинирали общинските съветници в София, които гласоподаваха друго от сътрудниците си за ръководител и влязоха в ангажиментите за систематизиране на комисии.

„ Вчера в Общинския съвет в София четирима индивида от групата на " Възраждане " избраха да изберат финансови тласъци пред достойнството и идеята на Възраждане “, съобщи Костадинов. „ Получихме извънредно доста известия и претенции от страна на членове и симпатизанти за пояснение на по този начин случилата се обстановка “, уточни той.

 

Вчера вечерта имаше съвещание на софийската организация, на което е взето решение да се изиска политическа отговорност от народните представители, които са номинирали тези представители на " Възраждане " в листата за общински съветници в София, сподели Костадинов. Лидерът на " Възраждане " заяви, че през днешния ден е поискано народните представители Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев да поемат отговорност за номинирането на тези хора за общински съветници. Решението на групата беше те да бъдат изключени, защото отхвърлиха да създадат това, което желае софийската организация от тях, добави той.

" Те избраха да останат в Народното събрание, вместо да подадат оставка, с цел да поемат политическата отговорност ", съобщи Костадин Костадинов. В този случай политическата отговорност я поемаме ние като парламентарна група, тъй като сме длъжни да покажем на нашите гласоподаватели, че изменничества не се простят, разяснява той.

 

На 8 февруари след избора на ръководител на Столичния общински съвет (СОС), групата на " Възраждане " изключи четирима общински съветници - Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов, Севделина Петрова. Пред публицисти общинският консултант Деян Николов от " Възраждане " ги дефинира като " предатели ". Общо 47 от 61 общински съветници поддържаха номинирания от " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ) Цветомир Петров за ръководител на СОС. За претендента на " ИТН " - Пламен Данаилов, гласоподаваха четирима съветници, а претендентът на " Възраждане " - Емил Димитров, поддържаха трима.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР