Причината са атаки от група йеменски бунтовници, хусите, които се

...
Причината са атаки от група йеменски бунтовници, хусите, които се
Коментари Харесай

Войната между Израел и Хамас: Как Червено море се превърна в бойно поле - и какво означава това за купувачите в Обединеното кралство

Причината са офанзиви от група йеменски бунтовници, хусите, които се опълчват на въздействието на Съединени американски щати и Израел в Близкия изток и вследствие на това поддържат Хамас във войната му против Израел.

В проява на поддръжка за Хамас те се насочват към търговски товарни кораби, пътуващи по един от най-натоварените морски пътища в света: Червено море.

Tea People, наградено обществено дружество за изтънчен чай, очакваше доставка на 13 декември, само че трябваше да бъде пренасочено на спомагателни 3500 благи и едвам дойде в точния момент за коледната търговия. Друга пратка трябваше да дойде на 15 декември, само че към момента не е стигнала до пристанището на Обединеното кралство.

Изображение: Редица артикули са изчерпани

Вишака Четри Агарвал, основен продуктов шеф, сподели, че разноските им са се нараснали с четири -fold също: „ За резервоар, в случай че сте платили $1000, с цел да го изпратите от Шри Ланка до Обединеното кралство, внезапно в този момент би трябвало да платим $5,000. “

И до момента в който те се пробват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР