Причината Кристиян Малинов да загуби титулярното си място в ЦСКА-София

...
Причината Кристиян Малинов да загуби титулярното си място в ЦСКА-София
Коментари Харесай

Разкриха защо Малинов загуби титулярното си място в ЦСКА-София

Причината Кристиян Малинов да загуби титулярното си място в ЦСКА-София не е спортно-техническа, твърди " Блиц ". Халфът играе добре, дори и в националния тим си откри място, само че все пак треньорът Милош Крушчич го " заби " на пейката.

Според информацията, Малинов е влезнал в контакт с задгранични мениджъри, които са му предложили да подпише контракт с тях, с цел да пазят правата му.

Босовете на ЦСКА-София обаче научили новината, реагирали повече от остро и отсекли, че Кристиян би трябвало да бъде забит на скамейката. И треньорът Крушчич, желае или не желае, извършва заповедта от горната страна.

Пред медиите и почитателите сърбинът откри опрощение. " Просто Рубен Пинто е във форма и по тази причина му гласоподавам доверие. И заради тази причина Малинов не играе. Няма друга причина ".

Това не е първи сходен случай на „ Армията”. Преди няколко години босовете на алените задраскаха с " дебелия флумастер " Борис Галчев, а при започване на този сезон същото сполетя и капитана Николай Бодуров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР