Причината е огледалната дата - 10 октомври, която се оказва

...
Причината е огледалната дата - 10 октомври, която се оказва
Коментари Харесай

Рекорден брой на сватбите днес в Пловдив

Причината е огледалната дата - 10 октомври, която се оказва една от най-желаните за встъпване в брак. Бъдещите фамилии са избрали и знакови пловдивски места за своята гала. 25 са младоженците, подготвени да се обрекат на обич и честност на 10.10.2020 година. Една от двойките е избрала да се венчае на Римския стадион. Други са предпочели уюта на къща „ Хиндлиян " за своя незабравим миг.

От Радостни обреди са взели всички нужни ограничения празникът да премине безвредно съгласно условията на здравите управляващи поради ковид. Чудомира Пинджева, шеф на общинско дружество „ Радостни обреди ": В централен дом 10 двойки ще си кажат " да ", на всеки половин час ще имаме двойка, която ще подписа брак.

В другата ни зала - " Тракия ", 9 двойки ще сключат брак и 6 изнесени ритуала имаме на 10 октомври. В този миг, когато ритуалите се вършат с маски, на младоженците, техните посетители, имаме доста изобретателни булки, които пришиват дантели, цветя на маските, по този начин празникът да не е засенчен.

За облекчение на влюбените двойки Община Пловдив разполага с електронна система за записване, която младоженците избират да употребяват заради обстановката в страната. Заради повторяемост на цифрите взрив на сватби в Пловдив имаше на 20 и 22 февруари, когато 32 двойки подписаха брак.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР