Причината е, че Агенцията по вписвания отказа да изпълни решението

...
Причината е, че Агенцията по вписвания отказа да изпълни решението
Коментари Харесай

Д-р Румен Велев остава директор на болница ”Шейново” frognews.bg

Причината е, че Агенцията по вписвания отхвърли да извърши решението на градския парламент, който дефинира доктор Таня Андреева за краткотрайно изпълняваща длъжността шеф.

 

„ С обсъжданото заявление е отправено искане за смяна в състава на съвета на шефовете на сдружението и в представителството му посредством изтриване на Румен Велев като член на Съвета на шефовете, оправомощен с представителни функционалности и регистриране на Таня Андреева-Райнова като член на съвета на шефовете и изпълнителен член. След попълване на регистърното произвеждане с в допълнение показаните документи, се открива, че в началото дадените инструкции са изпълнени отчасти, като наново не е удостоверена декларираната смяна в състава на Съвета на шефовете посредством изтриване на досегашния член на управителния орган Румен Велев и регистриране на Таня Андреева – Райнова “, се показва в претекстовете на Агенцията.

 

До избиране на нов общински съвет доктор Велев ще продължи да извършва функционалностите си като шеф на " Шейново ".

 

Работещи в лечебното заведение проведоха поредност от протестни демонстрации в отбрана на Велев с аргумента, че той е спечелил състезанието за поста шеф.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР