Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна

...
Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна
Коментари Харесай

Скандални признания! Бившият на фолкпевицата – Владимир: Кали ми ИЗНЕВЕРИ! Заряза ме заради друг мъж!

Причината да се разделим с Кали е невярност от нейна страна. Тя имаше връзка с различен мъж преди нашата дефинитивна разлъка. Кали е тази, която ме заряза и постави завършек на връзката ни “, призна извънредно някогашната половинка на фолкпевицата – Владимир , разбра HotArena .

Туроператорът и брюнетката са във война от месеци, само че едвам неотдавна тя стана обществено притежание. Кали първа проговори за края на връзката им. Двамата не поддържат връзка от месеци, даже с цел да уредят въпросите към общия си наследник. Връзката става само посредством някогашната свекърва на певицата.

Тя стана непоносима у дома, непрекъснато ядосана, недоволна. Всяка вечер се прибирах с хапче за усмиряване, подготвен за следващата доза негативи. Мразеше ме и търсеше метод да се раздели с мен “, споделя Влади пред „ България Днес “. Той е безапелационен, че Кали е неговата огромна обич и не е очаквал сходно развиване на връзките им.

„ Огорчен съм от думите й. Всяка нейна дума беше неистина, или най-малко не цялата истина. Как не сподели едно благодаря за всичко, което съм направил за нея, децата и майка й. Тя сподели в изявлението, което даде за предаването „ Папараци “, че ми прости, само че не разбрах защо. За това, че ме заряза и ми изневерява с месеци? “, наскърбен е Владимир.

Истината на Кали за служилото се сред тях е друга и за нея ви споделихме към този момент в няколко материала.

Владимир в действителност е подал тъжба против някогашната си. По неговите думи той отишъл да даде мартеница на сина си. Майката на Кали не посмяла да му отвори. Докато самата певица слезе да се разбере с някогашния си, той към този момент бил сезирал полицията.

Мъжът не желае обществено да плюе по Кали, само че намира постъпката й да даде сходно изявление за подла.

Явно за нея съвършеният мъж не е роден, претенциите й са незадоволими от човек, на нея й би трябвало робот, какъвто не съществува “, уверен е Влади.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР