Причината - Бареков пратил сигнал до Комисията, а не бил

...
Причината - Бареков пратил сигнал до Комисията, а не бил
Коментари Харесай

Нов скандал в последния ден на комисията заради Николай Бареков

Причината - Бареков пратил сигнал до Комисията, а не бил изслушан. Затова попита - за какво не се преглеждат изказванията му за “кокошкарски” обири за 100 милиона в Министерството на защитата.

Обвини и ръководителят на комисията Мая Манолова в спор на ползи поради отхвърли тези сигнали да бъдат прегледани на съвещание. Причичата - нейният брачен партньор е бил в МО. Манолова обаче отхвърли да става дума за същия времеви интервал.

От ГЕРБ се възползваха от появилата се опция за офанзива и подвигнаха скандал - какви били критериите Илчовски да бъде изслушан и за какво те не знаели за това.

Манолова пък на собствен ред се опита да въдвори ред в залата. Безуспешно. Искала тези въпроси да се обсъдят в точка “Разни” - третата в дневния ред. А в този момент да се приказва всъщност по въпросите към ВиК холдинга. Дори предложи да бъде отстранена като ръководител по време на разглеждането на сигнала, с цел да няма кофнликт на ползи.

Бареков разгласи, че сигналите засягат освен вицепремиерите Екатерина Захариева и Красимир Каракачанов, само че и Христо Иванов, който до момента в който е бил министър бил прекратил социална поръчка. Освен това в сигналите влизала и кражба от евродепутата Радан Кънев и адвокатската му адвокатска фирма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР