Прибрах се в България, защото ситуацията е тежка и ние

...
Прибрах се в България, защото ситуацията е тежка и ние
Коментари Харесай

Божков изплю камъчето: Да вземем властта и да извадим всички партии на статуквото

Прибрах се в България, тъй като обстановката е тежка и ние би трябвало да променим нещата. Това не може да продължава по този начин. Постигнал съм всичко в живота си. От тук нататък единственото, което мога да направя е за българите и България. Това сподели на нарочна конференция предприемачът Васил Божков, съобщи " Фокус " и посочи, че партията му " Българско лято " няма да взе участие в локалните избори.

Той разяснява, че в България има голямо безмълвно болшинство - 60%, които не излизат да гласоподават. " Борисов съумя да им промие съзнанието, че нищо не зависи от тях, че всичко се взема решение някъде от чужбина. Има други 4%, които гласоподават " не поддържам никого ". Ще се обърнем към тази група хора, ще ги убедим, че би трябвало да се разсънят, както ги събудихме преди 4 години и митингите потеглиха от мое изявление и ще разчитаме на тяхната поддръжка ", съобщи Божков.

" Българинът би трябвало да знае, че всичко може да реши самичък и всичко е в неговите ръце ", безапелационен бе предприемачът.

По думите му ще направи всичко допустимо, с цел да сплоти всички политически сили, които са против статуквото.

" Да вземем властта, да извадим Борисов и всички партии на статуквото от политиката, да променим страната и да стане едно обикновено място за живеене ", съобщи упоритостите си Божков.

Той подсети, че връщането му у нас няма нищо общо със промяната на Иван Гешев или убийството на Алексей Петров.

Божков разкри също, че не еосъществявал връзка с Борисов и Горанов след завръщането си и няма желание за такава.

" Това са хора, които за мен не съществуват. Относно Делян Пеевски, Божков разяснява сбито: " Пак надебеля. Вие го тълкувайте както желаете ".

" Мога да отъждествя ГЕРБ и " Продължаваме промяната " - на времето имаше Българска комунистическа партия и комсомол - Политическа партия е комсомолската организация на ГЕРБ. Те са същите, вършат същото. Делян Пеевски си е статуквото. Движение за права и свободи постоянно си е било в тази позиция. Те са неизменима част от статуквото, а ние сме срещу статуквото. Искаме това да се промени ", разяснява Божков.

Бизнесменът дефинира отстраняването на Иван Гешев като мистерия.

Относно пребиваването си в Дубай и кореспонденцията с българската правораздавателна система Божков разяснява по този начин: " Никога не съм се крил. Винаги съм имал телефон, адрес, всеки е можел да ме откри. Много забавно съдът като ми постановяваше запори ми изпращаше всички известия, а прокуратурата не можеше да ме откри да ме разпита ".

По думите му няма сделки с никого по отношение на прибирането си в България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР