Приближени до нея коментират, че тя възнамерява да се посвети

...
Приближени до нея коментират, че тя възнамерява да се посвети
Коментари Харесай

Истината Боли Много, Крият На Всяка Цена! Ето Защо Зейнеб Заряза Гала! Не Е Това, Което Си Мислите!

Приближени до нея разясняват, че тя има намерение да се посвети на други действия. Пред тях репортерката разкрила, че се отдръпва от ефир. С какво тъкмо ще се занимава тя не излиза наяве. Справка в профила й в обществената мрежа демонстрира, че единственото й занятие в последно време са екзотичните почивки с нейния обичан.

Една от версиите за отдръпването на Зейнеб Маджурова е, че тя най-сетне ще свие фамилно гнездо с половинката си. Бургазлийката от дълго време мечтае за това, само че милионерският правоприемник Стоян Балевски до момента не подхващаше тази крачка. Причината за неговото самоограничение е неодобрението на родителите му. Те са на мнение, че светската кореспондентка не е добър избор за сина им.

За да им се хареса, Зейнеб Маджурова даже записа висше. Тя следва публицистика в Софийския университет. Пред приятелките си русокоската се жалва, че около работата си в Нова тв, не съумява да си вземе изпитите. Но преди дни се похвалила, че към този момент напуща и ще има задоволително време да се приготви за значимите изпити и да се показа уместно, написа „ Уикенд “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР