Прибързването и недостатъчното внимание и концентрация са причина за грешките

...
Прибързването и недостатъчното внимание и концентрация са причина за грешките
Коментари Харесай

Калейн: Грешките ми са от прибързване и недостатъчна концентрация

Прибързването и незадоволителното внимание и централизация са причина за грешките при двете съчетания на лента и бухалки през днешния ден, съобщи Боряна Калейн пред bTV.

След първия ден на Световната купа в София българката бе водач в подреждането за многобоя, само че след съчетанията си през днешния ден към този момент е втора във краткотрайното класиране. Другата ни представителка - Катрин Тасева, е трета.

" И в двете съчетания позволих неточности, които считам, че бяха от прибързване и от незадоволително внимание и централизация. Надявам се на следващия ден да си ги спестя. ", сподели Калейн след присъединяване си в " Арена Армеец ".

" Не бях толкоз съсредоточена, колкото през вчерашния ден, само че се усещам по-уверена. Вече навлизаме по-навътре в спортния сезон. Предстоят още изяви преди европейското във Варна и олимпийските игри. Надявам се до тогава да покажа в действителност какво мога ".

" Основният ми проблем е концентрацията. Може би върху това би трябвало да се акцентира на този стадий. Надявам се за на следващия ден да съумея малко повече да се изолирам от всичко протичащо се и да се вглъбя в играта си ", сподели още Калейн.

До края на деня следва гимнастичките от поток " D " и поток " C " да изиграят съчетанията си с бухалки и лента, с цел да оформят крайното класиране. След 18 ч. на килима ще излезе и ансамбълът на Весела Димитрова, който е водач в многобоя след съчетанията с пет топки.

Не пропускайте да ги гледате директно по RING, на VOYO.BG и на уеб страницата

В неделя са финалите на обособените уреди, които ще бъдат излъчени директно и по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР