При завръщането си в София българската звезда в тежката категория

...
При завръщането си в София българската звезда в тежката категория
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Доказах, че сме железни! Буквално от леглото се качих на ринга. Треньорът беше против

При завръщането си в София българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев описа за обстановката преди мача си с поляка Анджей Вавжик, който победи в Коста Меса, Калифорния. Заради висока температура на Кобрата борбата бе под въпрос.
„ Бях пред алтернатива дали да играя. Треньорът ми сподели: Не, няма да играеш, няма нещо, което да е непременно. Аз отвърнах: Хайде един рунд пердах със сянка ще ти направя, с цел да ти потвърдя, че не се запъхтявам. Той ми сподели: Нали те виждам, че се задъхваш още като вървиш.
Аз безусловно от леглото станах и се качих на кръга. Доказах се пред себе си, че сме стоманени. Хората знаят, правят оценка, виждат, получи се неповторим мач, доста добър мач и успеха си е победа. Когато е по-трудно е още по-сладко “, показа Кубрат на летище София, където за него и брат му Тервел бе устроено особено посрещане.
„ Какво по-хубаво. Топло посрещане и само и единствено обич. Винаги се веселя и съм признателен за това нещо. Беше забавно, още веднъж имаше драма. В последна сметка и това го има, и ние сме хора.
Новата година може да бъде доста забавна. Няма дълга пауза, прекомерната отмора също не е добре “, сподели още Кобрата.
В Коста Меса брат му Тервел завоюва против американеца Дионардо Майнър, написа 24 часа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР