При взрив на лека кола край Москва загина в събота

...
При взрив на лека кола край Москва загина в събота
Коментари Харесай

Кола бомба уби дъщерята на идеолога Дугин

При гърмеж на лека кола край Москва почина в събота вечерта 30-годишната Дария Дугина, щерка на Александър Дугин, който е един от главните идеолози на концепцията за " съветски свят " и неоевразийството, съобщи ТАСС. В колата е била сложена бомба, която се е задействала в 21 ч. по време на придвижване. Дугина е карала, връщайки се от публично мероприятие. Според съидейника й Андрей Краснов " колата е на татко й, Даша кара друга кола, само че през днешния ден тя караше неговата кола. Доколкото разбрах, цел е бил директно Александър Гелиевич, а може би и двамата ", добави Краснов. Александър Дугин е прочут мъдрец и закостенял журналист, считан е за доближен на Владимир Путин. Той е включен в листата със наказания на Съединени американски щати, Канада и Европейски Съюз. Дария споделяше възгледите му.
Междувременно Москва разкри, че съветски военни, настоящи в Запорожка област, са станали жертви на мощно отравяне. Във взети проби от организма им била открита органична отрова с неестествен генезис - ботулинов токсин вид " В ". Русия ще даде доказателствата на способените интернационалните организации. " На фона на провалите в Донбас и в други райони режимът на Зеленски утвърждава терористични актове с потреблението на отровни химически субстанции ", твърди военното министерство. 
В събота украинските сили още веднъж обстреляха Запорожката АЕЦ със западни оръжия, само че най-важните уреди не бяха развалени, заяви ТАСС.
Руската Противовъздушна отбрана е обезвредила всички украински безпилотници, които в събота нападнаха цели в Крим - както щаба на Черноморския флот в Севастопол, по този начин и цели в западен Крим. Няма нито опустошения, нито човешки жертви, увери кримският водач Сергей Аксьонов. Руската страна заяви още, че украинската войска е разположила бойна техника в учебни заведения в градове на три южни области. 
В региона на Харков с високоточни ракети са унищожени 100 бойци от националистическата формация " Кракен " и към 20 наемници от Съединени американски щати. В Днепропетровска област изцяло е погубен батальонът, настрана цялостен батальон се е предал в село Зайцево. В същото време военни от " Кракен " гръмнаха за заплашване 100 украински бойци, които напуснаха позициите си край село Уди, оповестиха в Москва. 
По телевизия " Русия-1 " министърът на защитата Сергей Шойгу сподели, че свръхзвуковата пакета " Кинжал " е била употребена три пъти сполучливо в Украйна за удари по изключително значими цели. По думите му ракетата не може да бъде нито засечена, нито прихваната. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР