>При влошаване на метеорологичната обстановка и възникване на повреди по

...
>При влошаване на метеорологичната обстановка и възникване на повреди по
Коментари Харесай

Екипите на Енергото в готовност да реагират при влошаване на времето

> При утежняване на метеорологичната конюнктура и пораждане на повреди по мрежата екипите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи са в цялостна подготвеност да реагират навреме. Компанията разполага с 382 екипа, изцяло оборудвани с материали, принадлежности, персонални защитни средства и облекло за работа в зимни условия. В подготвеност е и автомобилният парк на сдружението, който включва над 900 автомобила с висока и естествена проходимост, багери, автокранове, автовишки и други.

Както всяка година, компанията има готови проекти за пренасочване на спомагателни запаси от хора и техника от един регион към различен при пораждане на изключителна обстановка. ЕНЕРГО-ПРО Мрежи поддържа непрекъснат контакт с общинските администрации в Североизточна България за продан на информация за ситуацията и положението на пътищата, както и за взаимоотношение, при нужда, сред екипите на компанията и общинските служби.

Денонощно разполагаем на клиентите е националната телефонна линия на компанията 0700 1 61 61, на която могат да насочат питане или да подадат сигнал за спиране на електроснабдяването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР