При вчерашните ракетни удари срещу цивилното население на Украйна е

...
При вчерашните ракетни удари срещу цивилното население на Украйна е
Коментари Харесай

Руските терористи убиха лекарка от най-голямата детска болница в Украйна

При вчерашните ракетни удари против цивилното население на Украйна е била убита млада лекарка от най-голямата детска болница в Украйна – киевската „ Охматдит “.

Оксана Леонтиева е пътувала към болничното заведение с автомобила си, когато съветска ракета е лишила живота ѝ. В понеделник, 10 октомври, съветските терористи направиха нови военни закононарушения против цивилното население на Украйна, нанасяйки десетки удари в разнообразни точки на страната, в това число в столицата.

Оксана е имала дете на 5 години, което остава сираче, откакто преди половин година губи и татко си. Украинският външен министър Дмитро Кулеба описа история на дребния Григорий. „ Понякога вместо хиляди рационални причини би трябвало да разкажете на сътрудниците си една история, която да повлияе на позицията им. Това е историята на Григорий от Киев. Той е на 5 години. Баща му умря преди шест месеца. Мама го заведе на детска градина сутринта и отиде на работа. Тя беше убита от съветска ракета. 5-годишното момче остана сираче “, написа Кулеба.

„ Русия може да ни лиши от светлина, топлота, може да принуди хората да седят в бомбоубежища, само че в никакъв случай няма да ни лиши от нашата победа “, съобщи украинският посланик. Близки на Оксана Леонтиева от болничното заведение потвърдиха за нейната гибел. Те я разказват като прелестен сътрудник и майка. Вчерашната варварска офанзива на съветските терористи е следващото доказателство, че те не нападат военни обекти в Украйна, а цивилно население.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР