При управлението на министъра на отбраната Красимир Каракачанов военното разузнаване

...
При управлението на министъра на отбраната Красимир Каракачанов военното разузнаване
Коментари Харесай

Сидеров: При управлението на Каракачанов военното разузнаване е пред фалит и срив

При ръководството на министъра на защитата Красимир Каракачанов военното разузнаване е пред банкрут, пред срив. Това съобщи водачът на Политическа партия "Атака " Волен Сидеров по време на дебатите по президентското несъгласие върху Закона за военното разузнаване.

"Министърът на защитата и Радев през днешния ден трябваше да са тук, защото обсъждаме дали да одобри ветото на президента върху една явно лобистка корекция в закон. По тази тематика нямаше социална полемика ", сподели още той.

"Дали граждански или боен би трябвало да шефът на военното разузнаване, не знам би трябвало ли да е тематика. Вече имаше граждански на поста - Йордан Бакалов. Сега е боен, желае се още веднъж корекция, с цел да бъде още веднъж граждански. Питам кой ще е новият граждански подложен като началник на Военното разузнаване. За отговор е необходим министърът на защитата. Каракачанов е задължен да отговори, тъй като това е значим въпрос ", добави Сидеров.

"Институцията е претърпяла всички превратности на историята, в това число и годините на прехода към хаоса. Сега обаче при ръководството на министъра на защитата Каракачанов военното разузнаване е пред банкрут, пред срив. Същият този министър, който с лека ръка даде 2 милиарда, с цел да купува чертежи, на които са нарисувани самолети. Същият този министър разпродава вкусни, "апетитни " части по Черноморието от българската земя. Не знам на кого, може би на чужденци, на олигарси. Превърна министерството на защитата в Агенцията за недвижими парцели. Не за това гласоподаваха гласоподавателите на "Обединени патриоти ". Не за това говорехме пред гласоподавателите, когато бяхме на манифестации ", разяснява водачът на "Атака ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР