При управлението на министъра на отбраната Каракачанов военното разузнаване е

...
При управлението на министъра на отбраната Каракачанов военното разузнаване е
Коментари Харесай

Сидеров: При управлението на Каракачанов военното разузнаване е пред фалит и срив

При ръководството на министъра на защитата Каракачанов военното разузнаване е пред банкрут, пред срив. Това сподели водачът на " Атака " Волен Сидеров по време на дебатите по президентското несъгласие върху Закона за военното разузнаване.
" И министърът на защитата и президентът би трябвало да са тук, защото ние през днешния ден обсъждаме дали да приемем дали да приемем ветото на президента върху една явно лобистка корекция в закон. По тази тематика нямаше социална полемика
. Нашите сътрудници от " Атака " ще се посъветваме по какъв начин да гласуваме. Дискусия нямаше. Дали граждански или боен шефът на Военното разузнаване, не знам дали е тематика. То имаше граждански - Йордан Бакалов. Сега е боен, желае се още веднъж корекция, с цел да бъде още веднъж граждански. Питам кой ще е новият граждански подложен като началник на Военното разузнаване .
За това тук е нужно да бъде министърът на защитата, с цел да го запитам непосредствено в лицето кой ще бъде това ", сподели още Сидеров. " Той е задължен да отговори, тъй като това е значим въпрос. Военното разузнаване съществува 128 години ", акцентира още Сидеров и точете, че тази институция е приживяла всички превратности на историята, в това число и годините на прехода към хаоса.
" Сега обаче при ръководството на министъра на защитата Каракачанов военното разузнаване е пред банкрут, пред срив. Същият този министър, който с лека ръка даде 2 милиарда, с цел да купува чертежи, на които са нарисувани самолети .
Същият този министър разпродава вкусни, апетитни части по Черноморието от българската земя . Не знам на кого, може би на чужденци, на олигарси.
Превърна министерството на защитата в Агенцията за недвижими парцели . Не за това гласоподаваха гласоподавателите на " Обединени патриоти. Не за това говорехме пред гласоподавателите, когато бяхме на манифестации ", съобщи още Сидеров.
Той уточни, че когато го е издигал за президент не е имало заричане за 2 милиарда за ненужни скъпи самолети, нито да дава българската земя на олигарси, нито " Военното разузнаване " на някой бате Харо нов ", добави Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР