При тази система годината ни на раждане не е необходима.

...
При тази система годината ни на раждане не е необходима.
Коментари Харесай

Какво може да ви донесе 2022 според ведическата нумерология

При тази система годината ни на раждане не е нужна. Енергията на 6 (общото число на 2022 година) ще въздейства на всички. За да разберем обаче каква сила в допълнение ще се засилва в живота ни, пресмятаме самостоятелното ни число.

Пример:

26.06 (дата на раждане) – 2 + 6 + 0 + 6 = 14, редуцирано прави 5 (1+4).

Тази година ще текат силите на 6 (от 2022) и на 5 (от ден и месец на раждане). Общо прави 11 (6 + 5), което е 2 и също може да прегледате, в случай че прецените.
Енергията на цифрите от 1 до 9

Обобщено значение на числата във ведическата нумерология:

1. Начало, самостоятелност, упоритост, мощ.

2. Хармония, партньорство, женственост, еластичност.

3. Творчеството, наслада от живота, дарба за победа, непримиримост.

4. Работа, деловитост, прокристост, изолираност.

5. Свобода, придвижване, ловкост, съобразителност.

6. Любовен баланс, дипломация, бавност.

7. Мъдрост, вътрешен глас, мистичност.

8. Сила, власт, мъдрост, упорита работа.

9. Филантропия, идеализъм, враждебност, мощ, пристрастеност.

***
1

Начало на нещо ново. Готови сте да вървите напред. Залагане на пиедестал за бъдещето.
2

Двойката е обвързвана с връзките. Готовност за съдействие. Мекота. Предразполага към другарство и договаряне. Енергия също по този начин на подозрението. Понякога двойката нещо не прави, тъй като се съмнява и не може да избере.
3

Обучение, развиване, преподаване, пътувания, задгранични контакти. Споделяне и приемане на познания, писанe на книги, блогове и така нататък Благоприятства основаването на семейство, тъй като се ръководи от Юпитер.
4

Материална сила, удобна за практични неща и съответни цели. По-добре е да се мисли за материалното, в сравнение с да се лети в облаците. Не всяка сила може да се осъществя, само че в 4 има капацитет за това. Да се пази здравето.
5

Лекота. Нови контакти. Нови благоприятни условия.
6

Влюбване. Желание за отдих, отмора и развлечения. Желание да се отпуснете и нищо да не вършиме, да се заемете с обич. Да построите нови връзки. Ако желаете нещо ново и имате сътрудник, остарялата връзка завършва и стартира нова. Шестицата постоянно не дава дълготрайни връзки, единствено когато е същинска обич, не просто забавление и секс. Ако е повече - следва продължение. Бракове, подписани в година 6, в случай че са фактически по обич, не престават дълго. Ако са основани единствено в ентусиазъм на пристрастеност, след това ще съжалявате, тъй като възприятието е било мимолетно.
7

Духовно развиване и търсене на смисъла на живота. До този миг човек може да не е вярвал в нищо и в годината на седмицата да стартира да се интересува от астрология, езотерика, медитация и така нататък, всичко, което не може да се види с очите. Енергията става по-чувствителна, стартира изчерпателен разбор на живота. Развива се мощно интуицията. Седмицата е обвързвана също по този начин с изобретателна сила, може да се открие нов гений. Важно е да отворите вратите, с цел да се открие кармически нещо значимо в живота ви. За доста хора е комплицирано да се водят от интуицията, а не от логиката, движете се с потока, само че осъзнато.
8

Сериозни хрумвания и решения. Бизнес. Отказ от нещо в положителния смисъл, от това, което е изживяло себе си. Може да се надигнат страхове, с които ще се наложи да се борите, с цел да продължите напред. Ставате нов човек - по-силен, оня, който би трябвало да сте – самичък взимате решения и поемате отговорност за живота си. Продуктивна година, начало на нещо огромно. Ако ви се предлага нова работа, желаете бракоразвод или да започнете нови връзки, осмицата курира такива огромни кармически каузи, които се нуждаят от сериозен метод. Не е година на шегите. Цели, съвестност, отговорност, престиж. В началото е ужасно, само че когато се движите – прелестно.
9

Девятката е довеждане докрай на цикъла. От единица до осем можете да видите, че сте стигнали до съответен стадий и сте подготвени да се движите нататък. Това значи да изхвърлите ненужното – качества на характера, обстановки и хора, минало. В някакъв смисъл девятката е силата на Марс, който се движи напред. Всички мислят, че девятката е край. Всичко остаряло свършва, стартира нещо изцяло ново. Понякога това е вътрешно положение – каквито сте били до момента, повече няма да бъдете, с цел да живеете по-добре, с цел да започнете нов цикъл, който ще започва през идната година с единицата. Вече сте актуализирани. Затова девятката е довеждане докрай на нещо. Не постоянно на безусловно всичко.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР