При строга секретност протича личният живот на едно от популярните

...
При строга секретност протича личният живот на едно от популярните
Коментари Харесай

Ива Софиянска се покри след като прокуратурата погна свекър й Васил Божков

При строга секретност протича персоналният живот на едно от известните лица на Нова телевизия - Ива Софиянска, откогато свекър й Васил Божков си има проблеми с прокуратурата , разбра HotArena.

Дъщерята на някогашния кмет на София Стефан Софиянски си е наложила тотална хигиена, що се отнася да общественото разгласяване на протичащото се в всекидневието й.

Откакто бащата на мъжа й Антон се снабди с 11 обвинявания , измежду които управление на проведена незаконна група, търговия с въздействие, задържане и отчуждаване на културни полезности, неплащане на стотици милиони левове такси от хазарт и други, снаха му Ива внезапно редуцира интензивността си в обществените мрежи.

А допреди няколко месеца, макар роднинството си със посочения за най-богат българин, Софиянска най-редовно задоволяваше любознанието на почитателите си, воайорстващи в профилите й какво е да си снаха на олигарх. Ива не се свенеше даже да се демонстрира по бански и постоянно информираше ползвателите на обществените мрежи край кой басейн си взима слънчеви бани.

Кадрите, документиращи първокласния живот на сем. Божкови, обаче дефинитивно секнаха. Снахата на укриващия се в Абу Даби милионер към този момент не смее да споделя нищо, което би могло да бъде тълкувано като театралничене и по някакъв метод да подсказва за стандарта на живот на фамилията.

Редките изявления на Ива Софиянска-Божкова са най-вече на професионална вълна и са обвързвано с работата й в Нова телевизия. Единственият член на скандалната фамилия, над който не е наложено ембарго за обществените мрежи, е... Батман. Батман е френският булдог, който живее със фамилията от февруари, малко откакто Васил Божков бе разгласен за търсене. И в случай че допреди това да се случи, почитателите на Ива се любуваха на нейните кълки, изпънати по шезлонгите край басейните, в този момент гледат кълките на булдога, до момента в който мързелува в покоите на стопанката си, написа Ретро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР