При старта на процедурата аз казах, че имаме две условия

...
При старта на процедурата аз казах, че имаме две условия
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Призовавам ви да помислим и да направим крачка


„ При старта на процедурата аз споделих, че имаме две условия – пръв против равни значи, че не шеф на равните и да знае, че равните са равни, с цел да стартира Народното събрание да се движи в границите на Конституцията и законите. Сега към този момент знам, че това се отнася и за мен. Ако бъда подсилен, ще извърша тези условия, която поставихме и към другите “.

Това съобщи депутатът от Йордан Цонев по време на парламентарното съвещание.

Цонев и от са претенденти за предусетел на националното заседание.

„ не би трябвало да има терзания. Той беше външен министър на България с мандата на. Няма нищо ужасно “, изясни Цонев.

Спомням си, при започване на политическата си кариера бях покрай Петър Дертлиев. Когато от Съюз на демократичните сили загубихме изборите за Велико национално заседание плакахме всички. Той пристигна и сподели – „ Момчета, не плачете, на България ѝ следва да извърви дълъг път. На дълъг път се потегля с дребна крачка “. Наистина има дълъг път, с цел да излезем от рецесията “.

„ Не единствено, че не ни схващат, само че ни считат за луди. Няма по какъв начин да обясниш на хората, че блокираш работата на Народното събрание по политически аргументи. Понякога би трябвало да се поеме отговорност, тъй като аз считам, за разлика от сътрудника Вигенин, че Народното събрание към момента е институция. Призовавам ви да помислим и да създадем крачка “, акцентира Цонев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР