При специализирана полицейска операция за срок до 24 часа са

...
При специализирана полицейска операция за срок до 24 часа са
Коментари Харесай

Извънредно! Мощна спецакция разтърси Ботевградско

При профилирана полицейска интервенция за период до 24 часа са арестувани девет души от село Новачене с престъпни регистрации за обири, грабежи и склоняване към проституция. Това оповестиха от ОДМВР- София. 

Специализираната полицейска интервенция за попречване, секване и откриване на осъществени престъпни закононарушения е извършена през вчерашния ден. Полицейските дейности, осъществени взаимно със чиновници на дирекция " Жандармерия ", са извършени в село Новачене с оглед осъществени на територията на селото обири и палежи на персонално имущество.

В рамките на интервенцията са формирани 30 акта и 15 фиша, на двама от арестуваните са връчени наказателни постановления.

Това е вторият арест за палеж в Новачене от началото на годината. 

Около 0:30 часа на 20 януари в районно управление (на МВР) - Ботевград постъпил сигнал за пламнал автомобил в Новачене. Местопроизшествието е посетено от полицейски чиновници и огнеборци. Установено е, че е изгорен лек автомобил „ Опел Корса “, употребен от гражданин на селото. След извършени незабавни оперативно-издирвателни дейности криминалистите бързо разкрили създателя на закононарушението - 19-годишен локален гражданин. Криминално проявеният и осъждан причинител е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 330, ал.1 т Наказателен кодекс. Действията по цялостното му документиране не престават под наблюдението на районната прокуратура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР