При специализирана полицейска операция в село Розино бяха задържани 60

...
При специализирана полицейска операция в село Розино бяха задържани 60
Коментари Харесай

Белезниците щракнаха на 60 души в Розино, откриха нелегален тютюн и оръжие

При профилирана полицейска интервенция в село Розино бяха арестувани 60 души. Изненадващата акция беше извършена нощес по разпореждане на шефа на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев.

Половината от арестуваните са престъпно проявени. По време на интервенцията са тествани 42 адреса, 106 лица, 26 коли, формирани са 16 акта по закона за персоналните документи и един - по закона за горите. Започнато е досъдебно произвеждане за безчинство против 5 мъже и една жена, които са арестувани в РУ-Карлово.Образувано е и бързо произвеждане за машинация против малолетния Гечо Пиронков. Той също е задържан. Трето досъдебно произвеждане е стартирано за незаконен тютюн. Открити са 300 къса саморъчно направени цигари и 700 г тютюн без бандерол. Намерени са и три нелегално притежавани пушки.

На 31 януари шефът на ОДМВР Пловдив е изпратил съобщение до кмета на Карлово с искане за срутване на противозаконни постройки в селата Розино и Христо Даново. Акцията е поредна стъпка за въдворяване на ред и правда в двете села.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР