При специализирана полицейска операция, проведена на територията на цялата страна

...
При специализирана полицейска операция, проведена на територията на цялата страна
Коментари Харесай

Голямо количество наркотици и наркооранжерия са открити при полицейска операция в страната

При профилирана полицейска интервенция, извършена на територията на цялата страна през миналото денонощие под управлението на прокуратурата, са формирани 44 досъдебни производства за закононарушения, свързани с произвеждане, разпространяване и трафик на наркотични субстанции. Задържани са 62 лица, оповестиха от Прокуратурата.

Голяма част от профилираните полицейски интервенции – общо на стадия 169, са извършени в региони на образователни заведения и детски градини. Извършени са инспекции на 618 души, 364 учебни региона, инспектирани са 395 наркосборища, питейни и увеселителни заведения.

До момента в границите на полицейските дейности са конфискувани 4,5 кг амфетамин, 3,2 кг марихуана, 32 кг канабис и 100 кг стръка канабисови растения, 1000 таблетки екстази, метамфетамин, хероин, кокаин и дизайнерска дрога, 4,5 л течност - по първични данни прекурсори, разкрита е и наркооранжерия в Перник.

В жилище в столичния квартал " Надежда “, населявано от 45-годишна жена, са открити голям брой пликове и кутии, съдържащи марихуана, амфетамини и таблетки екстази.

При инспекция на адрес в гр. Созопол в 29 плика е намерено бяло прахообразно вещество, като направеният полеви наркотест реагира на " кокаин “. Общото количество на веществото възлиза на 50 грама. В къщата е намерено и огромно количество екстази, електронна везна, както и парични средства в общ размер на 8750 лева

При инспекция на лек автомобил " Фолксваген “ в гр. Варна, в който са пътували мъж и жена, е намерено наркотично вещество във тип на кристали, сложено в пластмасова капсула.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР