При специализирана операция снощи във Варна са разкрити две оранжерии

...
При специализирана операция снощи във Варна са разкрити две оранжерии
Коментари Харесай

Разбиха две оранжерии за марихуана във Варна


При профилирана интервенция нощес във Варна са разкрити две оранжерии за марихуана, оповестиха от пресслужбата на полицията в крайморския град.

Акцията е осъществена под наблюдението на Окръжната прокуратура. Началото на интервенцията е сложено преди повече от месец, когато е получен сигнал за развъждане на такива растения от трима варненци. Образувано е досъдебно произвеждане и е почнало наблюдаване на два жилищни блока в разнообразни точки на града. При спецоперацията са задържани двама мъже, на 38 и 45 години. Те са арестувани при влизането им в парцелите, превърнати в оранжерии. Единият е криминалнопроявен и осъждан.

При обиските на пространствата за развъждане на марихуана са открити над 220 саксии с растения в друг етап на развиване. Стаите са оборудвани с високотехнологични лампи, системи за климатизация, вентилация, надзор на влажността на въздуха и температурата, напоителни системи. Намерени са още три електронни везни, както и кристали, реагиращи на амфетамин и метамфетамин. В два от употребените от арестуваните мъже коли са открити опиати и огромна сума пари. Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР