При специализирана операция пловдивски криминалисти арестуваха трима мъже, занимавали се

...
При специализирана операция пловдивски криминалисти арестуваха трима мъже, занимавали се
Коментари Харесай

При спецоперация в Пловдив: Трима мъже са в ареста за разпространение на наркотици

При профилирана интервенция пловдивски криминалисти арестуваха трима мъже , занимавали се с разпространяване на високорискови наркотични субстанции .

Престъпната активност на мъже на 28, 22 и 19 години е обезвредена при спецакция в четвъртък, осъществена от чиновници на Шесто районно управление (на МВР) и сътрудниците им от бранш „ Специални тактически дейности “ в Пловдив.

Под управлението на Окръжна прокуратура са подхванати редица процесуални и следствени дейности, при които са конфискувани съвсем 325 грама марихуана и 900 грама синтетичен канабиноид . Високорисковите субстанции са открити в тайници по поречието на река Марица на територията на квартал „ Столипиново “, а при претърсвания на три адреса са открити и други материални доказателства, уличаващи тримата като наркодилъри – мобилни телефони, известна парична сума, както и над 400 грама смолисто вещество, употребявано за произвеждане на неестествен хашиш.

След запознаване с материалите от формираното досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс, наблюдаващият областен прокурор е повдигнал обвиняване на тримата и им е наложил непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР