При спецакция полицаите от ОДМВР Пазарджик са открили множество фалшиви

...
При спецакция полицаите от ОДМВР Пазарджик са открили множество фалшиви
Коментари Харесай

Полицията в Пазарджик намери много фалшиви документи

При спецакция служителите на реда от ОДМВР Пазарджик са разкрили голям брой подправени документи. Ментетата са употребявани за първична регистрация на коли.

В интервенцията, под наблюдението на прокуратурата, са взели участие чиновници на бранш " Противодействие на икономическата престъпност " в града.

По време на акцията униформените са претърсили пет пространства в Пазарджик. Те се намирали покрай постройката на " Пътна полиция ". В тези пространства най-вече са се сключвали застраховки, заплащали са се такси и са се подготвяли документи за регистрация и пререгистрация на МПС.

Органите на реда ревизирали и една автокъща в града, където са разкрили доста бланки на контракти за покупко-продажба на МПС, импортирани от страни от Европейския съюз, както и други съпътстващи регистрацията на коли документи.

На място са открити и непопълнени бланки на френски регистрационни талони, фактури на хартия или в електронен тип, удостоверяващи фиктивна продажба на МПС сред компании и частни лица.

Полицаите са иззели от тестваните обекти портативни и настолни компютри, мултифункционални устройства, принтер и други Освен това един мъж от Пазарджик е със заповед за арест за 24 часа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР