При снимка на нарушение понякога е трудно да се определи кой

...
При снимка на нарушение понякога е
трудно да се определи кой
Коментари Харесай

Дневник за грешници за скорост

При фотография на нарушаване от време на време е трудно да се дефинира кой е карал колата. Притежателят е допустимо да затрудни разследващите органи, като не е открит у дома или отхвърля да помогне с цел да се изясни кой стои зад кормилото. Сега в Германия са намерили правосъдно решение на въпроса, когато “законният ” получател на санкцията не може да бъде открит.

Въвежда се тъй наречените “бордови дневник ” с решение на административният съд в Майнц (AZ: 3 L 1039 / 19.MZ), което отхвърли възражението против бордовия дневник, разработен от група по закона за движението на немската асоциация на юристите (DAV ). Сега притежателят трябва да отбелязва кой, по кое време и къде отива с автомобила.

Изданието на бордовия дневник е оправдано, дефинираха съдиите, когато собственикът на колата отхвърли да сътрудничи в следствието. С оглед на ограничението на скоростта, риска от повторение и неналичието на предпочитание за предоставяне на информация на пазителя, попълването на бордовия дневник е подходящо за интервал от 15 месеца.

Според претекстовете на правосъдното решение това би трябвало „ да даде опция за преследване на бъдещо нарушаване без затруднения “, а притежателят беше държан виновен - в края на краищата той ще има опцията да назове групата на възможните водачи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР