При слаб депутатски интерес, заради бойкота на депутатите от ГЕРБ

...
При слаб депутатски интерес, заради бойкота на депутатите от ГЕРБ
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: С кръга на Нотариуса нямам никакви пресечни точки

При слаб депутатски интерес, поради протеста на депутатите от ГЕРБ -СДС и Движение за права и свободи, Временната Народното събрание комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с разстреляния в края на януари Мартин Божанов, по прякор Нотариуса, изслуша следователя и някогашен член на Висшия правосъден съвет Ясен Тодоров.

Това стана по негово искане, с цел да опровергае изявления в медиите, че е посещавал SS клуба на Божанов. 

На въпрос за контактите си със посочения също за правосъден лобист - Петьо Петров, по прякор Пепи Еврото, Тодоров сподели, че до 2004 година са били в положителни колегиални и дори другарски връзки, само че това се трансформирало, когато Петров станал заместник-ръководител на Столичното разследване:

" Тези, които ме познават, знаят, че съм последовател на футболен клуб " Левски ". Ако някой твърди, че аз имам нещо общо с така наречен кръг " Джуджетата ", все едно да твърди, че съм от ЦСКА. Ако някой твърди, че имам нещо общо с кръга " Нотариуса ", все едно да каже, че имам нещо общо с " Лудогорец ". Кръгът  " Джуджетата ", меко казано, не ме долюбват, а с другия кръг, на така наречен " Нотариус ", нямам никакви пресечни точки ".  
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР