При рак на гърдата потърсете помощ в естествените продукти! Джинджифилът

...
При рак на гърдата потърсете помощ в естествените продукти! Джинджифилът
Коментари Харесай

При рак на гърдата: рецепта с джинджифил и мед

При рак на гърдата потърсете помощ в естествените артикули!

Джинджифилът е коренът, който най-често се употребява в кухнята, за подготвяне на разнообразни ястия. Има необятно приложение и в националната медицина, защото потвърдено оказва помощ при някои здравословни положения. Например, може да облекчи храносмилателните разстройства, да понижи и излекува възпалението, има антибактериални свойства и освен. Но съгласно изследване на американския университет в Джорджия, джинджифилът е превъзходен и за лекуване на рак.

Експертите настояват, че той е по-ефективен от химиотерапията и че унищожава единствено раковите кафези, за разлика от химиотерапията, която унищожава здравите тъкани. Те настояват, че с помощта на джинджифила размерът на тумора на простатата се понижава с цели 54%.

Според друго изследване, една от съставките в джинджифила, която се създава посредством изсушаване или готвене, е потвърдена като отлична за заличаване на раковите кафези на гърдата. Туморът в състава си има единствено 0,2 до 1% от стволовите кафези, които са доста сложни за заличаване и способни да създават свои лични кафези, в случай че не се унищожат.

Раковите стволови кафези са в положение да се регенерират, тъй че са устойчиви на стандартната химиотерапия. В допълнение, те са способни на клетъчно разделяне и основават нови туморни колонии и по този метод се популяризират в тялото. Единственият метод изцяло да се освободи тялото от рака е да се унищожат стволовите кафези на тумора – споделят специалистите и прибавят, че това е повода ракът да се върне още веднъж след на пръв взор сполучливо лекуване с химиотерапия, лъчетерапия или интервенция.

Самер Мартин билана 19 години, когато лекарите я изпратили на рутинна интервенция за премахване на възел на гърдата.

За късия си живот Самер към този момент се била подложилана хирургично премахване на три фиброаденома. Макар и доброкачествени, тези тумори, които се развиват в гърдата, могат доста елементарно да се трансфорат в злокачествени. Най-често се появяват при млади дами на възраст сред 20 и 30 години.

Лекарите към момента не знаели за какъв тип израстък ставало въпрос, само че без ултразвук и обстоен разбор я изпратили на интервенция. Това, което трябвало да бъде 45-минутна интервенция, се трансформирало в 4-часов смут, който Самер претърпяла в будно положение.

Открили различен възел и й споделили, че още веднъж би трябвало да се оперира. Но Самер към този момент билапретърпяла доста интервенции и желала да опита различно, неинвазивно лекуване.

Тя почнала да търси билки и естествени медикаменти, уверена, че би трябвало да има някакво друго решение на казуса й. Случайно разкрила сокове въз основата на джинджифил. Започнала независимо да употребява джинджифил и в това време почнала да чете профилирана литература и да изследва свойствата на този артикул. Била сюрпризирана от резултатите.

Когато отишла на обзор, лекарите й споделили, че туморът може да е липсващ от единствено себе си, което значи, че не били уверени в ефикасността на джинджифила.

Тя е уверена, че джинджифилът е направил знамение за нея. В продължение на три години го консумирала постоянно и нямала никакъв проблем.

Лекарите са наясно с позитивните резултати на джинджифила, по тази причина непрестанно го изследват, само че постоянно подхождат към всеки случай деликатно, защото всеки пациент в действителност е самостоятелен.

Има и други разказани случаи за чудотворното деяние на джинджифила.

Това е рецептата на тази жена съумяла да се излекува от рак на ендокринната система.

Смес от:
2 по-големи корена от джинджифил
естествен пчелен мед

Джинджифилът се обелва и настъргва, след което се залива с меда. Необходим ви е към буркан мед.

Употреба: По 4 чаени лъжички на равни шпации от време денем.

Вижте още: Бананите на празен корем са нездравословни за здравето

Забележка: Джинджифилът може да се употребява и в композиция с разнообразни прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР