При проверка за шума на Южния плаж в Слънчев бряг

...
При проверка за шума на Южния плаж в Слънчев бряг
Коментари Харесай

В три от големите дискотеки в Слънчев бряг са установени нарушения при проверки на шума



При инспекция за шума на Южния плаж в Слънчев бряг в три от огромните нощни заведения са открити нарушавания. Едно от заведенията не е работило. Това сподели в Поморие вицепремиерът Валери Симеонов, който персонално е взел участие в инспекцията. Той посочи, че музиката в едната дискотека е спряна. На останалите обекти са издадени наставления.

Шумни празненства в нощните заведения на Южния плаж в " Слънчев бряг " откриха нощес новия туристически сезон. След 02.00 часа през нощта са почнали инспекциите на контролните органи, в които се е присъединил и вицепремиерът Валери Симеонов:

" Не са положителни резултатите ", разгласи през днешния ден той. Четири са тестваните нощни заведения. При три от тях са установени нарушавания. Новото този сезон е, че при нощните клубове са поставили заграждения, с цел да изолират шума. По думите му, тези преградни уреди са противозаконни и би трябвало да бъдат отстранени. Това са разглобяеми структури и притежателите на обектите сами би трябвало да ги разглобят, посочи той. Другата седмица следва повторна инспекция на Дирекцията за народен строителен надзор на Южния плаж в " Слънчев бряг ", съобщи още Валери Симеонов. В понеделник той ще внесе сигнал в община Несебър за поставените нелегално ограждения на нощните заведения.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР