При проверка в еротик-бар в централната част на Слънчев бряг

...
При проверка в еротик-бар в централната част на Слънчев бряг
Коментари Харесай

В Слънчев бряг задържаха съдържател на еротик-бар

При инспекция в еротик-бар в централната част на Слънчев бряг са били арестувани 10 девойки на възраст над 18 години, оповестиха от пресцентъра на МВР-Несебър.

Те са от разнообразни градове на страната. Някои от тях са работели на трудов контракт като танцьорки, само че при извършените процесуално-следствени дейности е установено, че главната цел на девойките и на заведението е да дават полови услуги против възнаграждение.

Органите на реда са обискирали особено оборудвани пространства, в които по време на профилираната полицейска акция са открити и клиенти, ползващи полови услуги от девойките. Установено е, че минималната сума за полова услуга е 100 лева, само че от време на време по преценка на момичето е можела да бъде и в по-голям размер.

Задържани са 50-годишен пловдивчанин, за който е свидетелствано, че е притежател на заведението и уредник на набирането на девойките, предоставящи полови услуги против възнаграждение. Заедно с него е задържана и 33-годишна поморийка, работеща публично като барман в заведението, само че ръководеща активността и също набираща девойки за полови услуги. Тя отчитала паричните суми, заработени от девойките на 50-годишния пловдивчанин.

На 50-годишния пловдивчанин е повдигнато обвиняване за трафик на хора, по който е планувано от 3 до 10 години отнемане от независимост и санкция в размер от 10 000 до 20 000 лева, като периода на задържането му е продължен на 72 часа.

Част от девойки са разпитани в качеството си на потърпевши от трафик на хора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР