При проведена специализирана операция на територията на Кюстендилска област са

...
При проведена специализирана операция на територията на Кюстендилска област са
Коментари Харесай

Задържани след спецоперация на територията на областта

При извършена профилирана интервенция на територията на Кюстендилска област са тествани 548 души, 475 МПС, тествани саи 34 обекта. За откритите нарушавания са формирани 23 АУАН, 14 протокола от други институции.Образувани са 3 досъдебни производства и 1 бързо полицейско произвеждане. Специализираната интервенция е осъществена от чиновници на ОДМВР, Групово дело „ Жандармерия “, Национална агенция за приходите, БАБХ, КЗП, РДГ, организация „ Митници “.

Двама мъже са арестувани през вчерашния ден от кюстендилски служители на реда за владеене на наркотични субстанции. По случаите са формирани досъдебни производства. Единият е тестван на улица в кв. „ Изток “, той е 21-годишен, от него е конфискувана станиолова сгъвка с ХТС МDМА. Другият е 32-годишен, тестван е на кръстовището на ул. “Христо Ботев “ и ул. „ Цар Симеон “ в града – от него е конфискувано пликче с амфетамин.

Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. За случаите е известен дежурен прокурор.

Установена е 55-годишна жена, която е направила непозволено изтегляне на пари/800 лева./ от непозната дебитна карта, работата по формираното досъдебно произвеждане продължава районно управление (на МВР) Кюстендил.

В рамките на интервенцията е открит и арестуван 52-годишен причинител на обир – в края на предходната седмица бе атакуван възрастен мъж, лишен му бе портфейл с 60 лева, работата по формираното в районно управление (на МВР) Кюстендил досъдебно произвеждане продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР