При постигната договореност за наемане на даден изпълнител, 50% от

...
При постигната договореност за наемане на даден изпълнител, 50% от
Коментари Харесай

Емануела догони по хонорар Галена и Преслава: Ето колко прибира

При реализирана договореност за наемане на даден реализатор, 50% от сумата се заплаща предплатено

От началото на месеца на любовта, Емануела съумя да догони по хонорар Галена и Преслава и към този момент прибира по 12 бона от присъединяване. Припомняме, че до януари русокоската искаше 7 500 лева от присъединяване. Така и не става ясна повода за фрапантния скок в хонорара й, както и дали това няма да се отрази пагубно на участията й отсега нататък.

Въпреки това любимката на хора от всички възрасти си остава Преслава, а Галена е обичана от по-разкрепостените, защото постоянно прави шоу стратегия по време на участията си. Безспорно обаче почитателите им настояват, че и двете си заслужават парите, защото пеят онлайн и се раздават до дъно за публиката си.

Емануела също не може да се оплаче от липса на участия и графикът й е претъпкан, само че малко на брой са заведенията, които биха могли да си разрешат да платят 5-цифрения й хонорар. И това надалеч не е крайният разход за притежателите на нощни заведения, които поемат пътните разноски, както и хотела на гост-изпълнителя и съпътстващия го озвучител, което значи, че крайната цена за едно присъединяване на скандалната изпълнителка е към 13 бона.

Очевидно инфлацията се е отразила и на хонорарите в лекия род, откакто всички реализатори са ги завишили с най-малко половин хилядарка, а някои напряко с по 1-2 бона.

Следващите в листата с по-високи възнаграждения, са Ивана с бенда й, Илиян, Джена и Глория, чийто хонорар е 9 600 лева с Данък добавена стойност. Глория и Джена са повишили цената си с хилядарка, до момента в който Илиян Тупалката е скочил напряко с 2 бона нагоре. За да заловен микрофона, Теди Александрова, Ариа и Роксана желаят най-малко 7 000 лева, а преди нарастването вземаха надлежно по 6000, 4 800 и 5000 лв..

Важно конкретизиране е, че при реализирана договореност за наемане на даден реализатор, 50% от сумата се заплаща предплатено.

Не може да се отхвърли, че Емануела, която къта съзнателно хонорарите си, е измежду най-имотните певици у нас. Преди 3-4 години тя бе притежател на два жилището в столичния квартал „ Бояна “ за над 400 000 лв., като сумата е платена единствено от персонални спестявания, без да се постанова да тегли заем.

Освен това има и още един апартамент, с който се снабди през 2019 година Той е ситуиран на втори надпартерен етаж и включва гаражна клетка от 14 кв. м. и 55 кв. м. мазе. Всичко това е коствало на певицата 254 257 лева

Груби сметки сочат, че тя е вложила в парцели над 630 бона, като в сумата не влиза дизайнерското обзавеждане на жилищата. Не е изключено със повишения хонорар скоро да събере пари и за четвърто жилище.

Източник: Уикенд

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР