При положение, че тол системата бъде преработена и камерите започнат

...
При положение, че тол системата бъде преработена и камерите започнат
Коментари Харесай

Екс шефът на КАТ: ТОЛ системата може да дава на полицаите инфо в реално време и да спират джигитите веднага

При състояние, че тол системата бъде модифицирана и камерите стартират да засичат скорост, могат да известяват за нарушаване в действително време, след което полицейски патрул да спре нарушителя. Това сподели пред Нова телевизия пътният специалист и някогашен шеф на " Пътна полиция " в София Тенчо Тенев.

Той разяснява и случая, в който Мис Силикон разгласява видео, в което се вижда по какъв начин жена кара с 256 км/ч. По думите му, в случай че колата е нейна, тя би трябвало да понесе отговорност за нарушаването, макар че лицето ѝ не се вижда в клипа. " Ако не е карала тя, би трябвало да каже кой е бил ”, добави Тенев.

Според някогашния началник на столичната " Пътна полиция ” сътрудниците му познават закона, само че не го ползват. Коментарът идва след изказванието на юрист Силвия Петкова, че, е допустимо нарушителите на пътя да бъдат глобени с ефикасни присъди по Наказателния кодекс. " По-трудно е доказването и би трябвало да написа малко повече и да има очевидци ”, сподели още Тенчо Тенев. По думите му доста бързо може да бъде прокаран закон за пътното безчинство, а той самият имал направен подобен план.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР