При положение, че с половинката си изрично сте се разбрали

...
При положение, че с половинката си изрично сте се разбрали
Коментари Харесай

Да простим ли изневяра?

При състояние, че с половинката си категорично сте се разбрали да водите така наречен отворена връзка, то в този съответен случай няма по какъв начин да приказваме за  невярност . Същото важи и в случай че двамата си падате по тройките примерно. Отново не може да се приказва за изневяра.
Прочетете още
При една традиционна романтична връзка обаче точно изневярата може да е тази, която да постави завършек на самата връзка. Ето за какво тук ще се опитаме да разнищим въпроса  дали изневярата може да бъде простена  и то при какви условия. Като категорично подчертаваме обстоятелството, че даже и да бъде простена, тя едва ли в миналото ще бъде забравена.

Когато сте сигурни, че половинката ви изневерява, е най-добре да методите непосредствено към въпроса, без да падате толкоз ниско, че да водите сами следствие, да вадите разпечатки от телефонни диалози или пък да прибегнете до услугите на детектив.

Попитайте непосредствено какво е подтикнало индивида до вас да предприеме изневярата. Дали това е било моментно въодушевление, дали изневярата е била единствено на полова основа или в противен случай - в нея са били вложени и доста усеща и не на последно място дали вие самите нямате някаква виновност да се стигне до сходна обстановка.

В първия случай, в случай че изневярата е била единствено моментно въодушевление или пък е била плод на полово незадоволство, вероятността да простите е огромна. Може това да се е дължало на момент ненормалност и предпочитание за многообразие. Може роля да е изиграл и алкохолът.

Също по този начин е допустимо вие самите с държанието си да сте провокирали по някакъв начин ревност в индивида до вас и той просто да е търсил метод да си го " върне ". Не твърдим, че можете с лека ръка да махнете и да си кажете, че сходна невярност не е чак толкоз трагична. Измяната, сама по себе си, е трагична и даже трагична като преживяване. Но може би, в случай че се опитате  да простите изневярата , ще си коства да продължите напред. Макар и това да е мъчно.

Когато разберете, че половинката ви ви е изневерявала освен един път (може би даже безразборно) или пък в изневярата са били намесени и усеща, тогава към този момент в действителност ще е мъчно да бъде дадена амнистия от ваша страна.

Особено в случай че се окаже, че половинката ви даже се е перчела пред приятелите си със своите похождения, а вие от своя страна сте се трансформирали в обект на насмешки. И то без да имате чувството, че имате някаква виновност за създалата се обстановка. Дали си коства да бъде простено в сходен случай и дали има смисъл въобще да продължавате напред? Най-вероятно не.

Да извиним ли невярност?  Всеки самичък би трябвало да каже за себе си. Основното е да помислите добре, преди да вземете решението. Най-вече преценете какво ще загубите и какво ще спечелите, в случай че се разделите с колегата си. Възможно е раздялата доста да усложни живота ви... Готови ли сте за това?

От друга страна, в случай че преглътнете и  простите изневярата , би трябвало да е пределно ясно, че стартирате изначало. И не трябва да се връщате в никакъв случай повече към този мъчителен миг. Смятате ли, че сте способни на това милосърдие?

Кога не трябва да прощаваме невярност? Когато половинката ни не ни зачита, касае се зле с нас и измените не престават да се случват редовно. Тогава не трябва да се примирявате, тъй като заслужавате нещо по-добро. Изхвърлете неверника от живота си и продължете напред без него!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР