При покупка или наемане на апартамент търсите такъв, в който

...
При покупка или наемане на апартамент търсите такъв, в който
Коментари Харесай

На кой етаж трябва да живеете според вашата зодия?

При покупка или наемане на апартамент търсите подобен, в който ще се чувствате най-добре. Обръщате внимание на размера, разположението на стаите и непосредствената непосредственост. Височината, или в действителност дистанцията от земята и небето, е еднообразно значим. Тя е друга за всеки знак от зодиака.

На кой етаж би трябвало да живеете съгласно вашата зодия?

Ако сте нещастни някъде, само че не можете да определите повода, това може да е тъй като височината е несъответствуваща. Често ли имате главоболие? Чувствате ли се непрекъснато изтощени, тъжни или нервни? Не можете да се концентрирате вкъщи и търсите извинения да го напускате допустимо най-често? Уверете се, че не живеете на неверен етаж.

Овен

Хората от тази зодия нормално избират по-високите етажи. Чувстват се по-добре да видят света от горната страна. На партерния етаж Овенът може да се умори извънредно доста, да се почувства нервиран и да има проблеми със самочувствието си. Започва да се усъвършенства едвам от втория етаж нагоре. Но внимавайте, хората от тази зодия не би трябвало да живеят прекомерно високо. Над четвъртия етаж могат да се усещат малко несигурни.

Телец

Представителите на зодия Телец ценят комфорта и не обичат да се претрупват. В жилищен блок без асансьор са налични единствено партерен и вероятно първи етаж. И даже с покачване, хората от тази зодия ще се усещат по-добре по-надолу. Те в действителност обичат да са крепко стъпили на земята.

Близнаци

Последните етажи са основани за тях. Там те могат да се почувстват в действителност свободни и щастливи. Обичат да излизат на балкона и да се любуват на панорамата на града от горната страна. Колкото по-далеч могат да видят, толкоз по-добре. Близнаците би трябвало да живеят на самите върхове на небостъргачите. Те ще хармонират съвършено с тяхната персона.

Рак

Хората, родени под тази зодия, ще се усещат удобно да живеят на първия или десетия етаж. Защото? Защото това са щастливи цифри за Рака. Ще намерят успокоение и в апартамент номер 21.

Лъв

Роденият водач има вътрешна нужда да бъде по-високо, над другите. Не тъй като се усеща по-добре. Повече, с цел да можете да следи, ръководи или пази. За хората от зодия Лъв над третия етаж е ще се усещат най-добре. В небостъргачите обаче колкото по-високо, толкоз по-добре.

Дева

Болезнено практичната и рационална Дева несъмнено няма да се задоволи да живее на приземния етаж. Студено и по-податливо на кражба с щурм или наводняване. И за какво да рискувате и да затруднявате живота си?

Везни

Както подсказва името на Везни, тя се стреми към баланс в живота си. Тя е в положение да поддържа сдържаност и здравословен баланс като никой различен. Хората от тази зодия ще са най-щастливи да живеят на междинните етажи.

Скорпион

Скорпионът би трябвало да живее на нечетен етаж над третия. Там той ще се почувства като вкъщи си. Неспокойната му душа ще може да си почине малко от мощните страсти, които постоянно го изтезават.

Стрелец

Енергичен, любопитен и разговорлив Стрелец ще се усеща най-добре някъде сред третия и шестия етаж. Това е идеално място за живеене за хора от тази зодия.

Козирог

Можете да живеете на разнообразни височини, само че има едно изискване. Те би трябвало да са четни цифри. Нечетните цифри имат някакъв чудноват отрицателен резултат върху Козирога.

Водолей

Или в самото дъно, или на самия връх. На Водолея няма да му е комфортно някъде сред етажите. Да знае, че има съседи на всички места, може да го раздразни и да отслаби ентусиазма му.

Риба

Чувствителните, постоянно суеверни Риби би трябвало да живеят на седмия етаж. В последна сметка това е щастливо число и носи единствено положителни събития на всички, които имат вяра в него. Хората от тази зодия са тъкмо такива.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР