При пожара в Търговище са изгорели 11 бракувани микробуса и

...
При пожара в Търговище са изгорели 11 бракувани микробуса и
Коментари Харесай

При огромен пожар в Търговище изгоряха 11 бракувани микробуса и автобуса

При пожара в Търговище са изгорели 11 бракувани микробуса и рейса. Огънят пламна нощес към 19:05 часа в складови пространства (гаражни халета) на бившето военно отделение в града. Няма данни за потърпевши хора.

Огънят бързо е обхванал огромна повърхност, осведомят от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи. Веднага след приемане на сигнала на мястото на случая са пристигнали три екипа чиновници на районен съд „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ в Търговище с три противопожарни автомобила, както и чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи и на Районното ръководства в града. Пожарът е бил навреме локализиран, а след това, към 21:00 часа, и изцяло премахнат от огнеборците.

При случая са унищожени към 4 400 кв. метра хидроизолация, 11 бракувани микробуси и рейсове, 100 метра електрическа апаратура, 20 железни порти. Спасени от огъня са два микробуса. За гасенето на пожара са употребявани към 24 000 литра вода, съобщи Българска телеграфна агенция.

Причините за възникването му са в развой на изясняване. Предстои осъществяване на разнообразни процесуално-следствени дейности в границите на формираното по случая досъдебно произвеждане. Днес се прави оглед на местопроизшествието.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР