При пазара на ваканционни имоти в последно време се забелязва

...
При пазара на ваканционни имоти в последно време се забелязва
Коментари Харесай

Колко струва да си купим имот на морето

При пазара на ваканционни парцели напоследък се вижда позитивна наклонност на от ден на ден български жители, които влагат парите си в жилище в морските или планинските курорти, регистрират от компанията за недвижими парцели Arco Real Estate.

Отчита се високо търсене на такива парцели за покупка за втори дом. Сделките в Несебър за първото тримесечие на тази година са над два пъти повече от предходната година – 1438 при 700 за същия интервал на предходната година, като се има поради, че през 2021 година те бяха със 100 % повече от тези през 2020 година

Руснаци продават своя " втори дом " у нас

В последните години цените на парцелите по българските курорти са относително ниски и това дава опция на хора, които имат не до такава степен огромни спестявания, да могат да ги вложат в жилище, разясняват брокери.
 Черноморие
Към сегашния миг по Южното Черноморие междинната цена на апартамент е 45 000 евро, като се обрисува гладко повишаване. Идентични са нещата по планинските ни курорти, макар че не са толкоз известни, колкото морските, сочат данните на компанията.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР