При падането на тавана за пенсиите става дума за справедливост.

...
При падането на тавана за пенсиите става дума за справедливост.
Коментари Харесай

Васил Велев: Управляващите се състезават със синдикатите и с омбудсмана по популизъм

При рухването на тавана за пенсиите става дума за правдивост. Това сподели в утринния блок на БТВ ръководителят на Управителния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев.

Съобразно осигурителните вноски хората са си внасяли дължимото. Въпросът е къде отиват парите. Щом не ти дават парите, те те ограбват, значи страната е пирамида, съобщи Велев.

Искаме си вложените във времето пари и те не могат да са под обществения най-малко, сподели Николай Говедаров от Българската асоциация на пенсионерите.

Максималният застрахователен приход би трябвало да бъде 10 пъти минималната заплата, съобщи Ваня Григорова от КТ "Подкрепа ". С повдигането на оптималния застрахователен приход на 3000 лв. се прави една плаха крачка, добави тя.

Ние сме на 12-то място по растеж на Брутният вътрешен продукт в Европа. Чуждестранните вложения като дялов капитал са негативна големина, има спад на разноските на дълготрайни материални активи и спад на българските вложения в чужбина. Докато ръководещите се състезават със синдикатите и с омбудсмана по популизъм, картината ще се утежнява по този метод. С оптималния застрахователен приход в действителност гоним най-висококвалифицираните, съобщи още Васил Велев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР