При оценките за работата на основните институции в България не

...
При оценките за работата на основните институции в България не
Коментари Харесай

Гражданите най-много одобряват работата на омбудсмана, показва проучване

При оценките за работата на главните институции в България не се регистрират основни промени. Продължава умереният растеж в поддръжката за омбудсмана , като позитивната оценка за работата й доближава този месец до 66%. Президентът се подрежда незабавно след това с 63% позитивна оценка за работата си.
 

 
 графика, Тренд

Лек растеж по отношение на последното изследване за оценката на работата на институции на проучвателен център „ Тренд “ бележат силовите структури - утвърждението към полицията и прокуратурата отбелязва повишаване с 5%. Обяснението за сходна динамичност най-вероятно се дължи на ареста на кмета на столичния регион „ Младост “, разясняват анализаторите.
 

 
За следващ месец не се отбелязва динамичност в електоралните настройки на българите. ГЕРБ продължава да държи отдалеченост от близо 4% пред главния си конкурент Българска социалистическа партия . Трета политическа мощ остава Движение за права и свободи (6,4%) с минимална преднина пред Обединени патриоти (5,3%).
 

 графика, Тренд

Поради неотдавна образуваната коалиция „ Демократична България “ от партиите „ Да, България “, ДСБ и Зелените сме обединили отговорите за обособени обединения в графиката на електоралния въпрос, което ги подрежда като пета политически мощ.

 БГНЕС, архив
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР