При огромен интерес започна първият онлайн семинар за състезатели, организиран

...
При огромен интерес започна първият онлайн семинар за състезатели, организиран
Коментари Харесай

Огромен интерес към първия онлайн семинар за състезатели

При голям интерес стартира първият онлайн семинар за състезатели, проведен от Треньорската комисия към БФХГ. За късото време за записване в семинара се записаха 311 участника. Освен състезателки, предпочитание да чуят професионални насоки от лекторите, изявиха и 18 треньори от страната.

Търговска колегия сътвори график съгласуван с онлайн учебното образование на децата и предвиждайки дни, в които биха могли да организират тренировки и с клубовете си. В някои лекции се направи и целесъобразно възрастово разделяне, за по-голям резултат и поради евентуалните условия за възрастта.

Лекциите бяха на тематика " Трудност с тяло " в две елементи за състезатели до 13 и над 13 години, с лектори: Силвия Митева и Мария Кънчева.

Силвия Митева е член на Търговска колегия и майка, както и треньор на една от най-известните гимнастички - Силвия Митева. Тя даде базовите условия към възрастовите групи ДМВ до 10 и ДМВ за компликациите с тяло.

Мария Кънчева - ръководител на Търговска колегия, със своята помощничка Биляна Писова пък разгледаха базовите условия и най-наблюдавани неточности в осъществяването на равновесията, пируетите и скоковете с по-висока стойност и по-широко застъпени в осъществяванията на състезателките от възраст девойки старша и дами.

Лекторите задаваха въпроси, децата отговаряха и назад. Беше много забавно и занимателно в един другарски разговор да схванеш къде грешиш и по кое време те санкционират.
Следващата лекция започва в четвъртък в 16.30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР