При огромен интерес премина първото от поредицата представяния на току-що

...
При огромен интерес премина първото от поредицата представяния на току-що
Коментари Харесай

Силен интерес към представянето на книгата за Любо Ганев

При голям интерес мина първото от поредицата представяния на преди малко излязлата книга-фотоалбум за Любо Генев. В продължение на близо половин час именитият волейболист надписваше копия от изданието и персонално ги връчваше на многото искащи първи да се снабдят с него. Церемонията се състоя часове преди началото на Световното състезание за мъже и директно преди откриващия мач на българите в Двореца на културата и спорта във Варна.

На късото празненство участваха министърът на младежта и спорта Красен Кралев, първият вицепрезидент на БОК Валентин Йорданов, изтъкнати волейболисти на България от близкото и по-далечно минало, спортни деятели, български и задгранични публицисти упълномощени на Мондиала и други

 Преди мача на националите: Любо Ганев ще раздава подписи върху новата си книга
Преди мача на националите: Любо Ганев ще раздава подписи върху новата си книга

Наред с неповторимите фотографии, Ганев е показан с неговите стотици занимателни и поучителни случки

Всички те разлистиха първи новоизлязлата книга-фотоалбум за Любо Ганев, събрала неповторими снимки и стотици невероятни, куриозни, доста смешни и поучителни истории от живота на звездата. Авторите Владимир Памуков, Тодор Шабански и доайенът на спортната снимка Бончук Андонов демонстрират именития състезател със фотоси и истории, множеството от които се разгласяват за първи път.

" Любо Ганев е един от най-класните и известни по света български спортисти. Радостно е, че тази книга излиза тъкмо в навечерието на Световното състезание на което сме домакини с цел да може повече хора да се допрян до сходна емблематична персона и да почерпят опит и ентусиазъм от неговите триумфи ", сподели министър Кралев.

 Като за Световно!
Като за Световно!

Успех, " лъвове "!

" Благодаря на създателите, на издателите, благодаря на всички, спомогнали за появяването на това издание. Ще правя подарък по една книга на българските волейболисти след всяка тяхна победа ", сподели Ганев.

" С това издание продължаваме поредицата от фотоалбуми за именити български спортисти. Нашите звезди заслужават по-голямо внимание и тези книги напомнят на поколенията триумфите и златните мигове на българския спорт ", съобщи Владимир Памуков.

" За нас като създатели бе същинско наслаждение да работим по книгата. В нея всеки ще откри освен малко известни обстоятелства и неповторими фотоси, само че и доста удивителни истории, които демонстрират пътя към високото, към върха. Истински се смяхме и забавлявахме още до момента в който събирахме и обработвахме историите. В изданието има доста въодушевление и класа, имам вяра, че ще се понрави на всеки, защото Любо е магнетична персона, която обича да се раздава за хората, да ги радва и подкрепя ", сподели Тодор Шабански.

Първата надписана от Любо Ганев книга бе за министър Красен Кралев, на когато волейболната легенда благодари за всичко, което прави за българския спорт.

 Светослав Гоцев пред ТОПСПОРТ: Пожелавам си цялостната зала да ни изпрати измежду най-хубавите на Мондиал 2018
Светослав Гоцев пред ТОПСПОРТ: Пожелавам си цялостната зала да ни изпрати измежду най-хубавите на Мондиал 2018

" На подобен конгрес най-важното е да създадем оптимален брой победи "

Книгата СВЕТЪТ ОТВИСОКО е фотоисторията на един от най-популярните и обичани волейболисти на планетата. Наред с неповторимите фотографии обаче, Любо Ганев е показан с неговите стотици занимателни и поучителни случки, които съпътстват колоса през целия му житейски път. Ще видите Любо в цялостната му светлина: като неукротим хлапак в Русе, след това като звезда на международния волейбол, като началник, работещ неуморно за положителното на българския и международния волейбол, като предприемач, като любящ татко и към този момент дядо, като тв, кино и шоу звезда, като човек който обича да се раздава за хората, да ги радва и подкрепя.

" Волейболният свят се прекланя пред триумфите му. Той правеше всичко с майсторство и лекост, само че и с хъс, упоритост, които подлудяваха почитателите. Те го боготворяха поради спортното шоу, а той ги даряваше с незабравими атракции. И до през днешния ден българският колос към момента е водач в класациите, а това му обезпечава статут на феномен и легенда в историята на международния волейбол. Любо Ганев - голямата отворена душа на един популярен състезател и популярен човек, показана за първи път в цялостния си искра с фотоалбума " Светът отвисоко ", написа в обръщението на създателите към читателите.

 Снимка 377321
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР