При обиска на дома, в който живее Кристиан, е намерен

...
При обиска на дома, в който живее Кристиан, е намерен
Коментари Харесай

Дали обвинението за предумишлено убийство на Милен Цветков ще издържи – зависи много от мобилен телефон

При обиска на дома, в който живее Кристиан, е открит мобилен телефон. В него има чатове, които може да се поясняват по два метода – дали е другарство сред младежи или касае съответно влияние на опиати. Това съобщи Константин Симеонов, юрист на Кристиан Николов, който е обвиняване за гибелта на журналиста Милен Цветков.
Чатовете, за които става въпрос, касаят опиати и използването им. Въпросът е дали казаното допуска предумисъл, която да помогне на обвиняването да потвърди преднамерено ликвидиране.
 Свидетели: Кристиан Николов не е опитал да помогне на Милен Цветков Свидетели: Кристиан Николов не е опитал да помогне на Милен Цветков
Подсъдимият за злополуката, при която почина Милен Цветков не е помагал на потърпевшия публицист. Това споделиха пред съда четирима от оч...
Както е добре известно, обвиняването против Николов е за и в случай че то бъде потвърдено, ще е сериозен казус. Именно тази структура на обвиняването беше съществено подложена на критика от специалисти.
По думите на Симеонов, не е от такова значение дали Николов е опитал да помогне на Милен Цветков след удара или не, поради обаче обвиняването. Има спорни показания на очевидци – едни настояват, че той не е опитал да помогне, има и други хора, които свидетелстват, че Кристиан „ е предприемал някакви дейности, с които да оказва помощ ”. За страдание Милен Цветков не е имал шансове, поради травматичните увреждания, които е получил, уточни юристът пред Българска национална телевизия.
Симеонов уточни, че е бил и юрист на – тя е упрекната, че е предоставила на сина си автомобила, с който беше лишен животът на Милен Цветков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР