При нелеп инцидент с трактор днес към 15,30 часа загина

...
При нелеп инцидент с трактор днес към 15,30 часа загина
Коментари Харесай

Зловещи подробности за трагичната смърт на бившия здравен министър Евгений Желев, убил го е ...

При безразсъден случай с трактор през днешния ден към 15,30 часа почина някогашният кмет на Стара Загора и някогашен здравен министър доктор Евгений Желев. През юли той навърши 60 години, а преди 2 седмици провежда огромно празненство, с цел да почерпи за юбилея си другари и съратници в Стара Загора, написа Трафик нюз бг.

Днес Желев, който бе проведен ловджия, отишъл на ловната хижа в чирпанското село Яздач и решил да се погрижи за овощните дръвчета край нея, като изоре терена с трактор. При условия, които се обясняват сега, тежката машина се обърнала и го затиснала смъртоносно. Когато го намерили, той към този момент бил умрял.

Поклонението и погребението ще бъдат в неделя в Стара Загора. За същия ден бе планувана и общинска конференция на партия АБВ, в която той членуваше, откакто напусна Българска социалистическа партия, само че сигурно форумът ще бъде отсрочен.

Д-р Желев бе кмет на Стара Загора в продължение на 2 мандата от 1999 до 2007 година, преди този момент беше шеф на регионалната болница. От 24 април 2008 година до 27 юли 2009 година той беше министър на опазването на здравето в кабинета на Сергей Станишев. Медицинската му компетентност бе ортопедия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР