При нас бяхме на излишък, това е като истински стопанин

...
При нас бяхме на излишък, това е като истински стопанин
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Видин: Управлявахме държавата като истински стопанин

При нас бяхме на остатък, това е като същински собственик на дома си, по този начин и ние управлявахме страната.Това съобщи Бойко Борисов, който е на предизборна обиколка във Видин. Когато станах министър председател, имаше единствено четири колони, нямаше мост до Видин. Направих пътека до Брюксел. Сега има страховит трафик, тир след тир. Мостът се изплати, само че цялата област спахте две години, съобщи водачът на ГЕРБ.

Не може да не съм ви ядосан. Всяка събота и неделя имаше панаир във Видин. Един митинг няма или те почват, когато има кой да ви уйдисва на митингите. На трети ще кажете " айде почвай ", сподели Борисов.

Аз знам по какъв начин съм направил един мост на Видин. Милите медии нямат въпроси, две години търпяхме да сипят компромати и неистини по нас, сподели той. Чувате ли 50 милиарда ще влагаме?!? Ходих до Брюксел и се върнах, аз се натъжих, сподели Борисов.

Парите, 200 млн.лв, осигурихме за път. А той ще изяснява, че ще влага 50 милиарда, от кое място ще ги вземеш бе?, пита Борисов. Големите страни в Западна Европа са наши другари, виждате в Париж какво се случва, само че ни е сме друга нация. Аз обедих сътрудниците, че е доста рисково в смесено население да върнеш мюсюлмани. Като стартират със самолети да ни ги връщат, къде ще ги настаняваме?, пита още Борисов. Той описа по какъв начин са подписали съглашение и цяла Европа е плащала на Турция да си държи мигрантите.

От едната страна гинат нашите служители на реда, от другата - мигрантите. Те няма къде да ги държат, в моргите седят в чували, сподели още Борисов.

" Не знам на какво съображение парадират тези хора. Видите ли ние сме по-хубави, ГЕРБ да ни поддържа нас. За две години по този начин се сринаха, и седем партии имат един % по-малко от нас. А тогава за какво ние да ви поддържаме? ", пита Борисов.

Той сподели, че половин милиард от горната страна са поставили, а не са построили нищо. По думите му " ИТН " и " Продължаваме промяната " са се скарали поради този половин милиард. Днес имат брънч с пача и кисело зеле, сподели той.

Сега изясняват, че било, каквото било, почваме изначало, но по този начин вършат дамите, а ние не сме дами, сподели Борисов и се извини на дамите.

Той даде обещание, че ще направи църквата в Петрохан

Нямам изгубени парламентарни избори, тъй като се обединихме с ГЕРБ. Няма повече време за очакване. Имаме опция да ги бием и да схванат къде им е мястото, съобщи Росица Кирова, лидер на листата във Видин.

Тя показа листата с кандидат-депутатите на ГЕРБ. Хората може да се развиват, с помощта на отношението на господин Борисов към младежите, съобщи тя.

По думите й няма по-лошо от това да се сблъска човек с заболяването и изясни, че в листите на ГЕРБ има доста лекари. " Виждам, че доста политици поставят неверната диагноза на това, какво се случва в страната. Когато човек има температура, тя е симптом на инфекциозно заболяване. Не търсите единствено лекарство за понижаване на температурата. Търсите повода ", изясни Кирова. Тези хора не знаят по какъв начин да ни излекуват. За да получим лекуване, би трябвало хора, които да знаят по какъв начин. Аз съм измежду хората, които знаят по какъв начин да ни излекуват, по какъв начин да върнат България в правия път ", съобщи Кирова.

Според нея хората във Видин желаят най-вече да имат път. " Г-н Борисов извърши уговорката си към Видин и целия Северозапад, по-късно обаче пристигна времето на шарлатаните. Ремонтът спря, не си помръднаха пръста. Две години загубихме ", сподели още Родица Кирова.

Трябва ни постоянно държавно управление и някой, който да умее да ръководи страната!, добави още тя. По думите й всички са изморени, само че проблемите ще се задълбочават в страната. Решенията ще дойдат единствено в случай че работим дружно, съобщи Кирова.

Две години неистина, две години обири, две години безвластие, по този начин заключи последните две години Младен Маринов от ГЕРБ-СДС. Той обърна внимание върху лъжите на Бойко Рашков и беззаконието му. По думите на Маринов е почнала наклонност петима униформени да изгубят живота си поради началническо държание. Според него Западна Европа е претъпкана с бежанци, пристигнали от България. Всички, които са минали през българо-турската граница, ще ни бъдат върнати, а те са стотици хиляди, съобщи Маринов. Според него единственият фактор България да се оправи с миграцията е Бойко Борисов. Той единствен осъзна, че миграцията би трябвало да се стопира там, където стартира. Благодарение на него Европа обърна внимание на Турция, сподели още Маринов. Всяко излизане на министъра на вътрешните работи да се похвали, на идващия ден бележим нов проблем с мигрантите. В момента страната е на автопилот, изясни той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР